אכיפה בלתי מתפשרת: ביקורת באתר בנייה בבת-ים הובילה למעצר 4 שב"חים 😡

אהבתם? שתפו...

אכיפה בלתי מתפשרת: ביקורת באתר בנייה בבת-ים הובילה למעצר 4 שב"חים

במסגרת פעילות אכיפה שוטפת של הפיקוח העירוני בסוף השבוע האחרון, בוצעו סיורים באתרי בנייה ברחבי בת-ים, בעקבות מפגעים בטיחותיים וליקויים שפגעו במרחב הציבורי, במהלך הסיורים אותרו 4 שוהים בלתי חוקיים באחד מאתרי הבנייה.

במסגרת הביקורת, הגיעו צוותי הפיקוח למקום וביקשו להיפגש עם מנהל האתר – אך גילו כי האתר פועל ללא נוכחות מנהל כנדרש. בהמשך, אותר שוהה בלתי חוקי אשר עוכב והועבר להמשך טיפול משטרתי.

כעבור מספר שעות שבו הפקחים לאתר במטרה למצוא את מנהל העבודה והם איתרו 3 חשודים נוספים, אשר לאחר בדיקה התברר כי גם הם שוהים בלתי חוקיים. כלל החשודים נעצרו וטופלו מול משטרת ישראל.

בעקבות הממצאים, העירייה פועלת להמשך הליך אכיפה מול הגורמים האחראים, לרבות קידום הוצאת צו מתאים לאתר הבנייה, הפועל במסגרת פרויקט תמ״א.

בעירייה מדגישים כי יחידות הפיקוח והביטחון ימשיכו לפעול בנחישות, בשיתוף פעולה עם משטרת ישראל, כדי לשמור על שלום התושבים, הסדר הציבורי ועל אכיפת החוק בעיר.

 

 

 

קרדיט תמונות: עיריית בת-ים

פרסומת

מעדני מניה

אהבתם? שתפו...

חדשות ועדכונים

ממלכת הילדים של טלי
מספרה - בלפור

נשארים מעודכנים

הרשמו לקבלת עדכונים

 

הצטרפו לקבוצת הפייסבוק שלנו

להצטרפות לקבוצה לחצי כאן

אנחנו ברשתות החברתיות
רובו פילאטיס
מעדני מניה
כל הזכויות שמורות © 2017 אמהות מבת-ים