מפגש של דורות, גבורה ותקווה: "גיבורי וגיבורות היופי הארצי" – רגעים של אחדות ועוצמה

אהבתם? שתפו...

מפגש של דורות, גבורה ותקווה: "גיבורי וגיבורות היופי הארצי" – רגעים של אחדות ועוצמה

באירוע מרגש ומלא השראה שהתקיים השבוע, נערך טקס "גיבורי וגיבורות היופי הארצי"  – יוזמה מיוחדת שצמחה מתוך הלב של אל"ם (מיל') רונית לב, מייסדת מיזם "מגשימים חלומות קטנים לאנשים גדולים".

האירוע, שהפך למסורת, הביא גם השנה חיבור נדיר בין עבר, הווה ועתיד – בין שורדי שואה לבין חיילים, מתנדבים ואזרחים מכל קצוות החברה הישראלית.

אך השנה, יותר מתמיד, הורגש עומק המפגש הבין-דורי. לצד שורדי ושורדות השואה עמדו הדור הצעיר – נכדים של גיבורים, בהם לוחמים שנפלו בקרבות, נכדים שנמצאים עדיין בשבי החמאס, ואחרים ששבו הביתה – נס בתוך הכאב.

במרכז האירוע עמד מסר ברור: עם ישראל חי – ויש לנו רק ארץ אחת. את המילים האלה זעקו הגיבורות והגיבורים בקול מלא אמונה, גם לנוכח הטלטלות והאובדן.

בת ים הייתה שם – ובכבוד רב: העיר יוצגה על ידי שניים מתושביה היקרים – *מר אידי אבני*, שורד שואה מלא אור וחיוך תמידי, ו*גברת ז'קלין חזן*, סבתו של עומר שם טוב, ששב באחרונה מהשבי בעזה. ז'קלין, בליווי עומר, אחיו ובני המשפחה המורחבת, לא הסתירה את התרגשותה והודתה על יום של אור, תשומת לב ואהבה.

לרגע אחד, נשמעו שם פחות דמעות ופחות דאגה – ויותר תודה, כוח, וגאווה.
כי יש לנו על מי להישען. ויש למה להתפלל.

מחבקים, מצדיעים – ומתפללים לשובם של כל החטופים הביתה 🕊💙🇮🇱

פרסומת

באנר - וי.איי.פרי

אהבתם? שתפו...

חדשות ועדכונים

כללית
באנר - וי.איי.פרי

נשארים מעודכנים

הרשמו לקבלת עדכונים

 

הצטרפו לקבוצת הפייסבוק שלנו

להצטרפות לקבוצה לחצי כאן

אנחנו ברשתות החברתיות
כללית
באנר - וי.איי.פרי
כל הזכויות שמורות © 2017 אמהות מבת-ים