פעוטה ננעלה ברכב ברחוב הל"א בבת ים וחולצה בשלום ע"י מתנדבי ידידים

אהבתם? שתפו...

*דוברות ידידים:* (שפלה)

 

*בת ים: פעוטה ננעלה ברכב וחולצה בשלום ע"י מתנדבי ידידים*

 

היום (שלישי) בשעה 15:50, התקבלה קריאה במוקד ידידים אודות פעוטה כבת שנתיים שננעלה ברכב בשגגה לעיני אמהּ, ברחוב הל"א בבת ים.

 

רות שירה יעקובי – אחראית מתנדבים סניף בת ים, יחד עם הדס סימן טוב ויעקב ישראלוב, מתנדבי הסניף, נענו לקריאה והגיעו במהירות למקום. באמצעות הציוד הייעודי שברשותם חילצו המתנדבים את הפעוטה בשלום וללא גרימת נזק לרכב.

 

*רות שירה מספרת:* "בזמן קבלת הקריאה הייתי בביתי ומיד יצאתי לכתובת. בהגעתי למקום, ראיתי שמדובר ברכב גבוה, מה שהקשה עליי מעט בניסיון הפתיחה. לשמחתי, הצטרפו אליי יתר המתנדבים ובעבודת צוות מהירה הצלחנו לפתוח את הרכב. האמא שהייתה המומה מהמהירות שבה הגענו, הודתה לנו נרגשות על החילוץ המהיר של בתהּ."

 

*בידידים שבים וקוראים להורים לשאת עליהם את המפתח בכל כניסה ויציאה מהרכב לבל יינעל כשהילד בפנים לבדו • במקרה נעילה יש ליצור קשר מיידי עם מוקד ידידים: 1230 ללא כוכבית*

 

ישראל פרנקפורט – דוברות ידידים

פרסומת

כנרת ביוטי - בגדים

אהבתם? שתפו...

חדשות ועדכונים

מרפאת שיניים - באנר
עידן 2000

נשארים מעודכנים

הרשמו לקבלת עדכונים

 

הצטרפו לקבוצת הפייסבוק שלנו

להצטרפות לקבוצה לחצי כאן

אנחנו ברשתות החברתיות
חיים אסא -באנר
עידן 2000
כל הזכויות שמורות © 2017 אמהות מבת-ים