שגריר גיאורגיה בישראל ביקר בבת ים: "אמפתיה, סולידריות ותמיכה בתקופה קשה"

אהבתם? שתפו...

*שגריר גיאורגיה בישראל ביקר בבת ים: "אמפתיה, סולידריות ותמיכה בתקופה קשה"*

 

בעקבות ההרס שנגרם לעיר בת ים במהלך ההסלמה האחרונה, ביקר בעיר שגריר גיאורגיה בישראל, מר זאזא קנדלקי, והביע תנחומים ותמיכה. את הביקור אירח סגן וממלא מקום ראש העיר, דוד פפיה, בשל עומס הפעילות של ראש העיר צביקה ברוט.

 

במהלך הביקור, סייר השגריר בזירות שנפגעו, התרשם מהנזק הרב ושמע סקירה מקיפה על פעילות העירייה בזמן חירום. פפיה הדגיש בפני השגריר את ההיערכות המרשימה של עיריית בת ים למען תושביה, ובפרט עבור הנפגעים והמפונים.

 

לאורך הביקור, השגריר פגש גם עולים יוצאי גיאורגיה המתגוררים בבת ים והביע הערכה על היחס החם והטיפול המקצועי שהם מקבלים מהעירייה. מאוחר יותר הצטרף לביקור מרגש במלון לאונרדו ברמת החייל, בו שוכנו מפונים מהעיר, שם פגש את הצוותים המסורים של העירייה ומתנדבים שפועלים ימים כלילות כדי להקל על השוהים.

 

דוד פפיה סיכם: "ברוח של אחדות וערבות הדדית, אנו נעבור בעזרת ה' את התקופה המאתגרת הזו ונצא ממנה מחוזקים. תודה לשגריר על התמיכה החשובה."

*עם ישראל חי 🇮🇱*

פרסומת

פיצה בנדס

אהבתם? שתפו...

חדשות ועדכונים

מספרה - ויקו חן
עידן 2000

נשארים מעודכנים

הרשמו לקבלת עדכונים

 

הצטרפו לקבוצת הפייסבוק שלנו

להצטרפות לקבוצה לחצי כאן

אנחנו ברשתות החברתיות
מרפאת שיניים - באנר
באנר - וי.איי.פרי
כל הזכויות שמורות © 2017 אמהות מבת-ים