היעד הכי משתלם ופחות מוכר בקפריסין: פרוטאראס ⛱️
הרכב: 8 נפשות | זמן: שבוע שלם הכול כלול בתחילת אוגוסט | תקציב: כ-2,800 ש"ח לאדם.
יום 1 (30.7): נחיתה בלרנקה ולילה ראשון קרוב לשדה
טיסה הלוך: המראה בשעה 21:00.
לינה: Mikes Kanarium City Hotel בלרנקה (2 חדרים, כולל ארוחת בוקר).
הגענו בלילה מאוחר, פתרון קרוב, נקי וזול במרכז לרנקה. הולכים לישון כדי להתחיל את היום למחרת רעננים.
יום 2 (31.7): מעבר ל-Louis St. Elias, הפלגה מטורפת ומסעדה יוונית
נסיעה קצרה של כ-40 דקות לפרוטאראס וצ'ק-אין ב-Louis St. Elias Resort & Waterpark (3 לילות, הכל כלול).
המלון בנוי ממש כמו כפר נופש ירוק, מטופח ושקט הבנוי על גבעה. יש בו מתחם בריכות כיפי, אחלה מגלשות מים שמתאימות בול לילדים, בר בריכה פתוח לקוקטיילים ונשנושים, ואווירה רגועה ונעימה.
בצהריים לקחנו שאטל חינמי שהמלון מציע למרכז (5 דקות אם יש פקקים 🙂) ויצאנו להפלגה מטורפת מרציף פרוטאראס לעבר הלגונה הכחולה (Blue Lagoon) בשמורת קייפ גרקו.
הגענו קצת באיחור לנמל (הסיורים הגדולים של השעתיים פלוס – יוצאים גג ב 14:00), אז העובדים המקסימים בנמל דאגו לצרף אותנו לאונייה עם "מונית סירת מירוץ" – חוויה לילדים לסבתא קצת פחות 😃
עלינו על אונייה חווייתית ברמות!
עפנו על המגלשות שיוצאות מהסיפון העליון ישר לתוך הים. בקומה התחתית יש חלונות שקופים תת-ימיים שדרכם אפשר לצפות בדגים.
עברנו במערות הים (Sea Caves) לתצפית וצילומים.
הפלגנו לאורך מפרץ עץ התאנה (Fig Tree Bay) וחוף Green Bay (מפרץ הצבים) שם יש סיכוי גבוה לפגוש צבי ים.
ממשיכים למפרץ חוף Konnos Beach – המוקף במצוקים ירוקים עם מים חלקים כמו בריכה, יש מגוון ענק של ספורט ימי (סירות פדלים, קיאקים).
בסוף עוגנים בלגונה הכחולה המדהימה לשחייה ושנורקלינג במים הכי צלולים שתראו.
חזרנו לארוחת ערב במסעדה היוונית המעולה של המלון 😋
יום 3 (1.8): מנוחה בכפר הנופש, חדרים מפנקים וערב בטיילת
יום בכיף במתחם המלון – בריכות, מגלשות מים, אוכל ושתייה חופשית בבר (כולל מגוון אלכוהול איכותי תוצרת חוץ).
החדרים בריזורט מרווחים ומודרניים (חלקם מגיעים אפילו עם בריכות פרטיות!). המיקום של כפר הנופש על הגבעה מעניק נוף פנורמי מהפנט ופתוח ישירות לים הכחול.
בערב יצאנו לטיול בטיילת הראשית של פרוטאראס המלאה במסעדות, גלידריות וחנויות.
יום 4 (2.8): יום רגוע, בידור ויחס חם ב-Louis St. Elias Resort
יום שלם של בריכה, מגלשות, ארוחות, קוקטיילים וסתלבט משפחתי בכפר הנופש.
מילה טובה ענקית מגיעה לצוות המלון! העובדים פשוט מקסימים, שירותיים בטירוף ונותנים יחס חם ומחבק. צוות הבידור הרים את האווירה לאורך כל היום עם הפעלות, משחקים בבריכה ומופעים בערב שסגרו לנו יום מושלם.
יום 5 (3.8):
מעבר ל-Sunrise Emerald, חוף Vrissoudia ומסעדות שף
צ'ק-אין ל-Sunrise Emerald Hotel (2 לילות, הכל כלול).
אחרי ארוחת בוקר עשינו צ'ק האוט, נסענו 10 דקות ועברנו למלון מטורף וחדש לגמרי שממוקם על הים במפרץ חוף וריסודיה.
על המלון – רמה מטוווורפת! מדובר במלון חדש לחלוטין ("חדש מהניילונים"), מעוצב ברמה הגבוהה והיוקרתית ביותר שיש! הכל מודרני, נקי, מבריק ומתוקתק עד הפרט האחרון.
המלון ממוקם ממש על קו המים במפרץ חוף וריסודיה. רצועת חוף מדהימה, קסומה וצלולה בטירוף, עם מים רגועים – פשוט תענוג לרדת מהבריכה ישר לתוך הים.
חוויה קולינרית ברמת שף: הקולינריה כאן עולה מדרגה בצורה משמעותית! כחלק ממסלול ה-All-Inclusive נהנים מגישה למסעדות שף יוקרתיות, איכותיות ומגוונות מאוד – מנות גורמה מושקעות, חומרי גלם טריים ושירות ברמה של 5 כוכבים אולטרה.
בין היתר אכלנו במסעדת השף האסייתית של המלון, Lemongrass – וזו הייתה חוויה מטורפת. תפריט שף מושקע של מנות אסייתיות ברמה הגבוהה ביותר. המקום מעוצב מדהים עם תצפית מהממת בקומה העליונה.
בשורה התחתונה: ביחס למחיר – זו התמורה הכי מטורפת שקיימת!
יום 6 (4.8): יום שכולו תענוג, ים, מתקנים שווים ומסעדות שף
כל היום במלון ובחוף: יום שלם שמוקדש 100% לפינוק במתחם המטורף של Sunrise Emerald, שבו כל אחד מוצא את הפינה המושלמת שלו:
פינוק למבוגרים: בריכה מטורפת למבוגרים בלבד (Adults Only) עם בר מובנה וכסאות שיושבים ממש בתוך המים! מגישים שם את האלכוהול והשתייה ברמה הכי איכותית וגבוהה שיש – לתפוס קוקטייל איכותי בתוך המים ברוגע מוחלט.
חגיגה לילדים ולמשפחה: מתחם ילדים מושקע הכולל בריכה קטנה ובטוחה לקטנטנים, מתקני משפריצים ומגלשות מים חמודות שסגרו לילדים פינה של כיף נטו.
פעילויות ואקשן: כשרוצים הפסקה מהמים – יש במלון חדר משחקים וג'ימבורי מקורה לילדים, מסלול מיני-גולף מקסים לכל המשפחה, מרחבי דשא ירוקים ומטופחים, ומגרשי כדורגל חופים למי שבא לו להוציא קצת אנרגיה.
ים וקולינריה: מעבר קל ונוח בין הבריכות למיטות השיזוף שעל רצועת החוף המדהימה והצלולה של וריסודיה, וסגירת היום עם ארוחות שף מעולות ויוקרתיות במסגרת הכל כלול.
יום 7 (5.8): מנצלים את הריזורט עד הרגע האחרון
כיוון שהטיסה חזור נקבעה ל-21:00 בערב, נשארנו ליהנות מכל מתקני המלון, הבריכות, החוף והמסעדות עד שעות אחה"צ בכיף ובנחת.
הפינוק הכי נוח של המלון: ב-Sunrise Emerald מקבלים מיטות וכיסאות שיזוף שמורים וקבועים מראש לאורך כל השהות במלון! לא צריך לקום ב-5 בבוקר כמו מטורפים לתפוס מקום עם מגבות, לא צריך לרוץ ולא להילחץ 😊 פשוט יורדים מתי שרוצים בכיף וברוגע – המקום שלכם שמור ומחכה רק לכם.
חזרה לארץ: התארגנות קלה, נסיעה קצרה לשדה התעופה בלרנקה וטיסה חזרה לישראל אחרי שבוע משפחתי מושלם!
* שאלות, סרטונים ועזרה לקישורים להזמנות מוזמנים לעקוב ולשלוח בכיף הודעה באינסטגרם.
משפחת שי מטיילת:
https://www.instagram.com/s/aGlnaGxpZ2h0OjE3ODk1Njc5MDc3Mzc0NzI4?story_media_id=3953210448161860118_50680856179&igsh=MW13OTZmNnk0Nmk1eA==
פרסומת





































